Projectwerking

01-09-2022

Heb jij een idee voor een project? Wel Jong helpt je verder.

Afbeelding bij het artikel.

Wel Jong ondersteunt graag jonge enthousiastelingen bij het verwezenlijken van hun ideëen en bij het ontwikkelen van hun competenties. Heb jij een uniek idee voor een project dat je wil uitwerken? Misschien denk je er al even over na om een podcast te beginnen of wil je graag eens een workshop geven? Wel Jong helpt je graag verder met de uitwerking van jouw project! Je kan bij ons terecht voor hulp omtrent organisatie of voor hulp bij het zoeken naar het materiaal en de middelen die je nodig hebt. Geen idee is te gek! Zolang je project maar voldoet aan volgende basisvoorwaarden:

Je bent een jongere tot en met 30 jaar. Je project is voor jongeren tot en met 30 jaar die zich herkennen in de thema's lichaam, seksualiteit en genderbeleving. Je project draagt de missie van Wel Jong en maakt deel uit van Wel Jong als samenwerkingsverband. Je project vermeldt in alle publicaties de samenwerking met Wel Jong. Het logo van Wel Jong wordt daar consequent bij geplaatst.

Stuur jouw idee in via dit formulier en krijg binnenkort een antwoord terug. Wij kijken er al naar uit om jullie inzendingen te lezen!

Meer nieuws

Doe het veilig(er): Wel Jong en çavaria lanceren tools die helpen om safe(r) spaces te organiseren

Doe het veilig(er): Wel Jong en çavaria lanceren tools die helpen om safe(r) spaces te organiseren

Safe(r) spaces of veilige(re) omgevingen zijn de laatste jaren een hot topic. Maar wat zijn dat juist? En hoe organiseer je zelf zo’n veilige(re) omgeving? Om een antwoord te bieden op die vragen, lanceren çavaria en Wel Jong vandaag tools waar organisaties en andere geïnteresseerden mee aan de slag kunnen. 

Lees meer
Interview met Jarko

Interview met Jarko

Jarko's ongefilterde bekentenissen over zijn pestverleden en hoe hij zijn leven transformeerde!

Lees meer
LGBTQIA+ jongeren kiezen

LGBTQIA+ jongeren kiezen

Hé, misschien heb je het al gemerkt, maar volgend jaar trekken we opnieuw naar de stembussen! Daarom willen we graag weten wat jullie belangrijke LGBTQIA*-gerelateerde zaken vinden!

Lees meer
Van knelpunt naar oplossing, Wel Thuis brengt de noden samen.

Van knelpunt naar oplossing, Wel Thuis brengt de noden samen.

Wel Thuis is een cocreatief project dat bouwt aan een laagdrempelige en toegankelijke ontmoetingsplek voor jongeren voorbij de grenzen van hun seksuele of genderidentiteit. Hun nodenonderzoek van 2023 wordt binnenkort gepubliceert!

Lees meer
Wel Jong gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.