Doneren

Met jouw steun kunnen wij jongeren als Finn niet enkel een geweldige tijd geven op kamp of tijdens activiteiten, maar we kunnen hen ook de veilige ruimte geven om te groeien in wie ze zijn. Want jezelf kunnen zijn, daar draait het om.

Lees hier het verhaal van Finn, deelnemer bij Min19, een Wel Jong vereniging voor LGBTQ+ jongeren onder de 19.

Ik ben Finn (16 jaar). Ik leerde Wel Jong kennen online, en sinds een jaar ga ik naar bijna elke activiteit van Min19.

Voor mij is Min19 een echte safe space. Het is zowat de enige plek op de aardbol waar ik mezelf kan zijn zonder dat ik bang ben voor een oordeel of negatieve commentaar. Ik leer er niet alleen mensen kennen, ik krijg ook de kans om ervaringen te delen en mezelf te zoeken.

Iedereen bij Min19 zit wel met vragen, met een bepaalde zoektocht. Dankzij Min19 hoeven we die zoektocht niet alleen te doen: Lees verder


Wil jij ons steunen? Dat kan! Dankzij jouw donatie kunnen wij LGBTQ+ jongeren een veilige ruimte bieden waarin ze zichzelf kunnen ontdekken en ontwikkelen. Je bent een held!


Eenmalige donatie  Maandelijkse donatie

Bedrag *

Doe je liever een overschrijving?

IBAN: BE27 7310 3666 6173
Mededeling: Gift Wel Jong

Fiscaal voordeel?

Voor giften vanaf 40 EUR per jaar geniet je van een belastingvoordeel van 45%. Je ontvangt van ons een fiscaal attest in de maand maart van het jaar na de giften. Dit attest wordt toegekend aan de titularis van de rekening. Als je bijvoorbeeld 60 euro doneert, krijg je daar maar liefst 27 euro van terug.

Wil je op een andere manier steunen?

Zou je graag maandelijkse donateur willen worden, ons steunen door een inzamelingsactie te starten of een bijzondere gift doen? Contacteer ons via steun@weljong.be.