Persinfo

-

Wel Jong is naast een sterke jongerenorganisatie ook de belangenbehartiger van LGBTQ+ jongeren. Wij nemen het woord wanneer thema's als lichaam, seksualiteit en genderbeleving bij jongeren naar voor komen in het maatschappelijke debat, of wanneer er specifieke noden zijn bij LGBTQ+ jongeren die zichtbaar gemaakt moeten worden. Al meer dan 20 jaar werkt Wel Jong hiervoor samen met jongerenwoordvoerders die spreken als ervaringsdeskundige. 

Onze jongerenwoordvoerders zijn allemaal jong, identificeren zich binnen LGBTQ+ en weten van wanten. Ze vertellen met overtuiging hun persoonlijke verhaal en dit in relatie met de thema's van Wel Jong. Ze worden hierin bijgestaan door onze Algemeen Coördinator Sander Cornelis, die als eerste perscontact fungeert en op die visie en opinie van de organisatie naar buiten brengt. 

Onze goede relatie met journalisten en pers vinden we erg belangrijk. Om een vlot contact te verzekeren geven we hieronder onze perscontacten weer met hun rol en expertise.

Sander Cornelis - Hij/hem

Algemeen Coördinator Wel Jong
1e perscontact
sander.cornelis@weljong.be

0032 468 11 12 38
Sander neemt het woord vanuit de organisatie Wel Jong. Hij spreekt vanuit de missie en visie van de organisatie en zal op die manier de stem van Wel Jong vertegenwoordigen. 

Daniel Maeriën - Hij/hem

Jongerenwoordvoerder
Daniel.maerien@weljong.be
Instagram

Janne Gilis - Zij/haar/die/hun

Jongerenwoordvoerder
Janne.gilis@weljong.be
Instagram

Michiko Limanya - Die/hun

Jongerenwoordvoerder
Michiko.limanya@weljong.be 
Instagram

Remus Verwimp - Hij/hem

Jongerenwoordvoerder
Remus.verwimp@weljong.be
Instagram 

Wel Jong gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.