Heb je vragen, zorgen of dingen waar je over wil praten? Stuur ons een bericht

Wel Jong @ Finale Mr. Sneakers 2023

20-03-2023

Op zaterdag 25 februari was Wel Jong van de partij in Stammbar, Brussel, op de finale van Mr. Sneakers 2023!

Afbeelding bij het artikel.

Op zaterdag 25 februari was Wel Jong van de partij in Stammbar, Brussel, op de finale van Mr. Sneakers 2023! Mr. Sneakers is een verkiezing die sinds 2018 georganiseerd wordt door #BEsneax, een LGBTQIA+ fetisjvereniging voor sneaker lovers.

Het werd een spannende strijd tussen de drie finalisten Roy, Orion en Dan. Eerst stelden de finalisten zichzelf voor aan de hand van vragenrondes. Daarna brachten ze elk een eigen originele performance. Tussendoor waren er ook heel wat andere performances van onder andere drag queen Alexxa Divine en Miss Bear 2023 Andy Lors. 

Daarna stelden de finalisten hun zelfgekozen organisatie voor die ze in hun jaar als Mr. Sneakers zouden steunen. Een van de finalisten, Roy, koos voor Wel Jong. Roy wil zich samen met Wel Jong inzetten om jongeren te helpen hun eerste stapjes te zetten in de zoektocht naar hun eigen kinks. Aan de hand van zowel stemmen uit het publiek als een jury met mensen uit de fetishcommunity behaalde Roy uiteindelijk een zeer trotse tweede plaats. De winst ging naar Orion Devils.

Ook als runner-up blijft Roy zich inzetten voor onze community, zowel in samenwerking met Wel Jong als in zijn eigen café in Erembodegem, Aalst. Daar organiseert hij geregeld men only evenementen. Op zaterdag 1 april organiseert hij een evenement die toegankelijk is voor iedereen, een deel van de winst zal naar Wel Jong gaan, zodat wij kunnen blijven bouwen aan een wereld waar iedereen zichzelf kan zijn in hun eigen lichaam, seksualiteit en genderbeleving.


Roy, Orion en Dan.

Roy en Wel Jong.

 

Meer nieuws

4 op 5 Belgen voelen zich onveilig tijdens het uitgaan

4 op 5 Belgen voelen zich onveilig tijdens het uitgaan

Zorgeloos kunnen feesten, zonder vooroordelen, in alle veiligheid en met respect voor elkaar. Het klinkt als muziek in de oren, maar het is helaas niet de realiteit. Drie op de vijf Belgen (63%) vinden dat het uitgaansleven de afgelopen jaren onveiliger is geworden. Dat blijkt uit onderzoek* dat biermerk Desperados, samen met Wel Jong vzw, liet uitvoeren via IVOX bij 2.000 Belgen tussen de 18 en 40 jaar. Een problematische tendens die dringend aangepakt moet worden. Tijdens het festivalseizoen geeft Desperados alvast een aanzet van hoe het anders kan met het nieuwe initiatief en party concept ‘Desperados Dance Club’.

Lees meer
Wel Jong lanceert jaarthema met krachtige oproep:”Word ruimtemaker!"

Wel Jong lanceert jaarthema met krachtige oproep:”Word ruimtemaker!"

Vandaag, op IDAHOT (de internationale dag tegen LGBTQ+fobie) lanceren wij ons jaarthema: "Word ruimtemaker!”. Om halt toe te roepen aan groeiende polarisatie en geweld wijzen we op de verantwoordelijkheid die we samen dragen om te bouwen aan een gelijkwaardige en veilige samenleving.

Lees meer
Wel Thuis in Berlijn

Wel Thuis in Berlijn

Op 20 april trok onze werkgroep Wel Thuis naar Berlijn. Op instagram zag je misschien al enkele foto’s passeren. In dit artikel vertellen we je waarom we precies naar daar gingen en wat we daar hebben gedaan.

Lees meer
Word bestuurder van Wel Jong

Word bestuurder van Wel Jong

Het Wel Jong schip heeft al vele watertjes doorkruist. De bemanning? Alle vrijwilligers en stafmedewerkers die zich dagelijks inzetten om er een geweldige reis van te maken. Maar naar waar zetten we koers? En hoe lossen we dagelijkse uitdagingen op? Dat is de opdracht van het bestuur.

Lees meer
Wel Jong gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.