Wel Jong @ Finale Mr. Sneakers 2023

20-03-2023

Op zaterdag 25 februari was Wel Jong van de partij in Stammbar, Brussel, op de finale van Mr. Sneakers 2023!

Afbeelding bij het artikel.

Op zaterdag 25 februari was Wel Jong van de partij in Stammbar, Brussel, op de finale van Mr. Sneakers 2023! Mr. Sneakers is een verkiezing die sinds 2018 georganiseerd wordt door #BEsneax, een LGBTQIA+ fetisjvereniging voor sneaker lovers.

Het werd een spannende strijd tussen de drie finalisten Roy, Orion en Dan. Eerst stelden de finalisten zichzelf voor aan de hand van vragenrondes. Daarna brachten ze elk een eigen originele performance. Tussendoor waren er ook heel wat andere performances van onder andere drag queen Alexxa Divine en Miss Bear 2023 Andy Lors. 

Daarna stelden de finalisten hun zelfgekozen organisatie voor die ze in hun jaar als Mr. Sneakers zouden steunen. Een van de finalisten, Roy, koos voor Wel Jong. Roy wil zich samen met Wel Jong inzetten om jongeren te helpen hun eerste stapjes te zetten in de zoektocht naar hun eigen kinks. Aan de hand van zowel stemmen uit het publiek als een jury met mensen uit de fetishcommunity behaalde Roy uiteindelijk een zeer trotse tweede plaats. De winst ging naar Orion Devils.

Ook als runner-up blijft Roy zich inzetten voor onze community, zowel in samenwerking met Wel Jong als in zijn eigen café in Erembodegem, Aalst. Daar organiseert hij geregeld men only evenementen. Op zaterdag 1 april organiseert hij een evenement die toegankelijk is voor iedereen, een deel van de winst zal naar Wel Jong gaan, zodat wij kunnen blijven bouwen aan een wereld waar iedereen zichzelf kan zijn in hun eigen lichaam, seksualiteit en genderbeleving.


Roy, Orion en Dan.

Roy en Wel Jong.

 

Meer nieuws

Doe het veilig(er): Wel Jong en çavaria lanceren tools die helpen om safe(r) spaces te organiseren

Doe het veilig(er): Wel Jong en çavaria lanceren tools die helpen om safe(r) spaces te organiseren

Safe(r) spaces of veilige(re) omgevingen zijn de laatste jaren een hot topic. Maar wat zijn dat juist? En hoe organiseer je zelf zo’n veilige(re) omgeving? Om een antwoord te bieden op die vragen, lanceren çavaria en Wel Jong vandaag tools waar organisaties en andere geïnteresseerden mee aan de slag kunnen. 

Lees meer
Interview met Jarko

Interview met Jarko

Jarko's ongefilterde bekentenissen over zijn pestverleden en hoe hij zijn leven transformeerde!

Lees meer
LGBTQIA+ jongeren kiezen

LGBTQIA+ jongeren kiezen

Hé, misschien heb je het al gemerkt, maar volgend jaar trekken we opnieuw naar de stembussen! Daarom willen we graag weten wat jullie belangrijke LGBTQIA*-gerelateerde zaken vinden!

Lees meer
Van knelpunt naar oplossing, Wel Thuis brengt de noden samen.

Van knelpunt naar oplossing, Wel Thuis brengt de noden samen.

Wel Thuis is een cocreatief project dat bouwt aan een laagdrempelige en toegankelijke ontmoetingsplek voor jongeren voorbij de grenzen van hun seksuele of genderidentiteit. Hun nodenonderzoek van 2023 wordt binnenkort gepubliceert!

Lees meer
Wel Jong gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.