Wel Jong @ Finale Mr. Sneakers 2023

20-03-2023

Op zaterdag 25 februari was Wel Jong van de partij in Stammbar, Brussel, op de finale van Mr. Sneakers 2023!

Afbeelding bij het artikel.

Op zaterdag 25 februari was Wel Jong van de partij in Stammbar, Brussel, op de finale van Mr. Sneakers 2023! Mr. Sneakers is een verkiezing die sinds 2018 georganiseerd wordt door #BEsneax, een LGBTQIA+ fetisjvereniging voor sneaker lovers.

Het werd een spannende strijd tussen de drie finalisten Roy, Orion en Dan. Eerst stelden de finalisten zichzelf voor aan de hand van vragenrondes. Daarna brachten ze elk een eigen originele performance. Tussendoor waren er ook heel wat andere performances van onder andere drag queen Alexxa Divine en Miss Bear 2023 Andy Lors. 

Daarna stelden de finalisten hun zelfgekozen organisatie voor die ze in hun jaar als Mr. Sneakers zouden steunen. Een van de finalisten, Roy, koos voor Wel Jong. Roy wil zich samen met Wel Jong inzetten om jongeren te helpen hun eerste stapjes te zetten in de zoektocht naar hun eigen kinks. Aan de hand van zowel stemmen uit het publiek als een jury met mensen uit de fetishcommunity behaalde Roy uiteindelijk een zeer trotse tweede plaats. De winst ging naar Orion Devils.

Ook als runner-up blijft Roy zich inzetten voor onze community, zowel in samenwerking met Wel Jong als in zijn eigen café in Erembodegem, Aalst. Daar organiseert hij geregeld men only evenementen. Op zaterdag 1 april organiseert hij een evenement die toegankelijk is voor iedereen, een deel van de winst zal naar Wel Jong gaan, zodat wij kunnen blijven bouwen aan een wereld waar iedereen zichzelf kan zijn in hun eigen lichaam, seksualiteit en genderbeleving.


Roy, Orion en Dan.

Roy en Wel Jong.

 

Meer nieuws

Vacature: jongerenondersteuner activiteiten en events

Vacature: jongerenondersteuner activiteiten en events

Ons team is op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij op zoek naar je eerste job in het jeugd/LGBTQ+ werkveld? Ben jij klaar om je handen uit de mouwen te steken en de Wel Jong kalender te vullen met evenementen en activiteiten? Lees dan zeker verder.

Lees meer
Senne Misplon neemt afscheid als woordvoerder

Senne Misplon neemt afscheid als woordvoerder

Na 5 jaar geeft Senne Misplon (hij/hem) de fakkel van zijn woordvoerderschap bij Wel Jong volledig door aan een nieuwe lichting. Senne blikt samen met Coördinator Sander terug op de momenten die bij hem de grootste indruk nalaten, de veranderingen binnen Wel Jong en onze samenleving en de nood aan blijvend gesprek binnen de LGBTQ+ beweging.

Lees meer
Vacature: Jobstudent

Vacature: Jobstudent

Wel Jong zoekt: Jobstudent (alle genderidentiteiten), 1 dag per week, midden augustus 2023 tot en met juni juni 2024

Lees meer
4 op 5 Belgen voelen zich onveilig tijdens het uitgaan

4 op 5 Belgen voelen zich onveilig tijdens het uitgaan

Zorgeloos kunnen feesten, zonder vooroordelen, in alle veiligheid en met respect voor elkaar. Het klinkt als muziek in de oren, maar het is helaas niet de realiteit. Drie op de vijf Belgen (63%) vinden dat het uitgaansleven de afgelopen jaren onveiliger is geworden. Dat blijkt uit onderzoek* dat biermerk Desperados, samen met Wel Jong vzw, liet uitvoeren via IVOX bij 2.000 Belgen tussen de 18 en 40 jaar. Een problematische tendens die dringend aangepakt moet worden. Tijdens het festivalseizoen geeft Desperados alvast een aanzet van hoe het anders kan met het nieuwe initiatief en party concept ‘Desperados Dance Club’.

Lees meer
Wel Jong gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.