Heb je vragen, zorgen of dingen waar je over wil praten? Stuur ons een bericht

#NewYearMoreMe

30-01-2023

De Wel Jong nieuwjaarsbrief is hier!

Afbeelding bij het artikel.

Beste Wel Jong'er

Het nieuwe jaar is hier! 2023, een jaar waarin wij bij Wel Jong hopen dat iedereen weer een beetje meer zichzelf kan zijn.

Om het voorbije jaar samen af te sluiten, nemen we jullie graag mee in enkele highlights. In 2022 heeft Wel Jong namelijk niet stilgezeten, er werd gewerkt aan een steeds groeiend aanbod van informatie en activiteiten. 

We willen daarom graag alle mensen bedanken die Wel Jong op welke manier dan ook gesteund heeft. Het is dankzij jullie dat we kunnen doen wat we doen, het is dankzij jullie dat we jongeren een veilige plek kunnen bieden waarin ze zichzelf kunnen zijn in hun lichaam, seksualiteit en genderbeleving. Het is dankzij jullie dat we kunnen voortbouwen aan een gelijkwaardige samenleving.

We hopen dat we ook in 2023 op jullie steun kunnen rekenen.

Warme groet,

Het Wel Jong team

Meer nieuws

Wel Jong @ Finale Mr. Sneakers 2023

Wel Jong @ Finale Mr. Sneakers 2023

Op zaterdag 25 februari was Wel Jong van de partij in Stammbar, Brussel, op de finale van Mr. Sneakers 2023!

Lees meer
Word bestuurder van Wel Jong

Word bestuurder van Wel Jong

Het Wel Jong schip heeft al vele watertjes doorkruist. De bemanning? Alle vrijwilligers en stafmedewerkers die zich dagelijks inzetten om er een geweldige reis van te maken. Maar naar waar zetten we koers? En hoe lossen we dagelijkse uitdagingen op? Dat is de opdracht van het bestuur.

Lees meer
Projectwerking

Projectwerking

Heb jij een idee voor een project? Wel Jong helpt je verder.

Lees meer
Activisme over grenzen heen: het Polen-Hongarije Project ging van start!

Activisme over grenzen heen: het Polen-Hongarije Project ging van start!

Op maandag 2 mei kwamen enkele jonge activisten van Polen en Hongarije naar Brussel om samen met jongeren vanuit Belgiƫ te leren over activisme en queer zijn binnen de deelnemende landen. Wat willen wij hiermee bereiken? Een strakker netwerk van jonge activisten binnen Europa, elkaar leren kennen als (queer) persoon en jonge activisten en kijken hoe wij samen de handen uit de mouwen kunnen steken, een gedeelde strijd, voor meer en betere LGBTQ+ rechten!

Lees meer
Wel Jong gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.