&Of

16-30 jaar | Diestsesteenweg 24, 3010 Leuven


Je bent jong, je bent uit de omgeving van Leuven en je wil wat? Dan is &of the place to be! Ons superenthousiast activiteitenteam zorgt voor een ruime waaier aan leuke activiteiten. Jongeren tot en met dertig jaar vinden dus zo goed als zeker iets wat hen interesseert! Kom dus gerust eens een kijkje nemen en wie weet word jij de zoveelste fervente &of’er in Leuven.

Vind je het toch wat eng om naar een &of-activiteit te komen terwijl je er nog niemand kent? Geen nood, een heleboel activiteiten worden voorafgegaan door een instapmoment. Je gaat dan met een paar medewerkers en de andere ‘nieuwelingen’ gezellig iets drinken in een Leuvens café. Zo ken je meteen een paar mensen vooraleer de activiteit begint.

Wat heeft &of nu allemaal in de aanbieding?

 

Activiteiten

Elke week organiseert &of een activiteit die vormend, informatief of ontspannend kan zijn. Er is dus eigenlijk een activiteit op maat van ieders behoeften. Daar streven we ook bewust naar.

Er zijn enerzijds vormende activiteiten over bijvoorbeeld ‘coming out, verliefdheid of seksualiteit’. Hierbij is er de mogelijkheid om zelf inbreng te leveren in deze activiteit. Het kan immers boeiend zijn om je eigen ervaringen met anderen te delen, maar indien je enkel komt voor te luisteren is dat geen probleem.

Bovendien doen we ook ontspannende activiteiten zoals eens gaan bowlen, schaatsen of snookeren. Wil je eens lekker actief doen of je eens ontspannen na een lange dag op school, in de les of op het werk? &of heeft een heel arsenaal van gevarieerde activiteiten voor jou in petto! Gewoon mensen leren kennen en vooral veel plezier beleven: wat wil je nog meer?

&of café

Elke eerste dinsdag van de maand verwacht cafébaas Filip alle &of’ers trouw op post in de Rocco (Diestsesteenweg 24, 3010 Kessel-Lo, achter het station van Leuven). Het is er altijd gezellig, de bediening is vlot en het loopt er vol met &of’ers. Wat kan je nog meer willen?

Zin gekregen om naar een activiteit, naar &of-café of beide te komen? We hopen het en kijken ernaar uit om je gauw bij &of te mogen verwelkomen. Hou steeds onze kalender op de website of onze facebookpagina in het oog voor de activiteiten van de komende maanden. Heb je nog vragen, wil je graag meehelpen aan een activiteit of heb je nog een leuk voorstel? Mail dan zeker naar activiteiten@enof.be. Tot gauw!

Wel Jong gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren.