Wij zijn Wel Jong!

Wel Jong is een jeugdorganisatie voor en door jongeren die willen bouwen aan een gelijkwaardige samenleving. Wij willen dat iedereen zichzelf kan zijn in hun lichaam, seksualiteit en genderbeleving. Dat is onze missie!

Meer over ons

Wil jij ons steunen?
Dat kan!

Dankzij jouw donatie kunnen wij LGBTQ+ jongeren een veilige ruimte bieden waarin ze zichzelf kunnen ontdekken en ontwikkelen. Je bent een held!

Laatste nieuws

Projectwerking
01-09-2022
Heb jij een idee voor een project? Wel Jong helpt je verder.
Vacature: Medewerker IT en fundraising
27-08-2022
Ons team is op zoek naar een nieuwe collega! Heb jij een achtergrond in IT en zie jij uitdaging in het coördineren van online platformen? En ben je daarnaast een vlotte netwerker? Lees dan zeker verder.
Aanspreekpunt Integriteit (API)
12-07-2022
Op de kampen, activiteiten en de brede werking van Wel Jong staan we erop dat iedereen zich zelf kan zijn en goed kan voelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Helaas loopt het soms mis. De Aanspreekpersoon Integriteit, kortweg API, is de persoon die je kan contacteren bij Wel Jong wanneer er sprake is van een integriteitsschending. De API luistert naar je verhaal en neemt elke melding serieus. Vervolgens zal de API op maat kijken hoe en waar er ondersteund kan worden.