Doneren

Pride is in 2022 nog steeds erg belangrijk. We vullen de straten om te vieren dat LGBTQ+ personen in België het steeds beter hebben, maar ook om te blijven opkomen voor gelijkwaardigheid. Want ook vandaag, op de Internationale dag tegen holebi-, trans- en interseksefobie (IDAHOT) is ‘jezelf zijn’ nog steeds een strijd voor velen van ons, in binnen- én buitenland.

Als de afgelopen covid-jaren ons iets geleerd hebben, dan is het wel dat we allemaal nood hebben aan een veilige thuis of plaats om onszelf te zijn. En dat was zeker tijdens de verschillende quarantaineperiodes niet voor iedereen zo evident. Je alleen of onbegrepen voelen in je LGBTQ+ identiteit heeft een grote impact op het welzijn. We zien vandaag nog steeds dat ruim een kwart van de LGBTQ+ personen worstelt met donkere gedachten en de stap om hulp te zoeken gedwarsboomd wordt door angst op vooroordelen, discriminatie en vaak ook een gebrek aan duidelijke informatie.

Wil jij ons steunen? Dat kan! Dankzij jouw donatie kunnen wij LGBTQ+ jongeren een veilige ruimte bieden waarin ze zichzelf kunnen ontdekken en ontwikkelen. Je bent een held!


Eenmalige donatie  Maandelijkse donatie

Bedrag maandelijkse donatie *
Privacy
Uw persoonlijke gegevens worden opgenomen en verwerkt in het adresbestand van Wel Jong vzw. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor interne doeleinden en om u te informeren over onze acties. U heeft op elk moment het recht om uw gegevens in te zien, te wijzigen en te laten verwijderen. Vragen? Contacteer ons.

Doe je liever een overschrijving?

IBAN: BE27 7310 3666 6173
Mededeling: Gift Wel Jong

Fiscaal voordeel?

Voor giften vanaf 40 EUR per jaar geniet je van een belastingvoordeel van 45%. Je ontvangt van ons een fiscaal attest in de maand maart van het jaar na de giften. Dit attest wordt toegekend aan de titularis van de rekening. Als je bijvoorbeeld 60 euro doneert, krijg je daar maar liefst 27 euro van terug.

Wil je op een andere manier steunen?

Zou je graag maandelijkse donateur willen worden, ons steunen door een inzamelingsactie te starten of een bijzondere gift doen? Contacteer ons via steun@weljong.be.